Niet alle behandelingen kunnen veilig in de zomermaanden worden uitgevoerd. Wil je toch je huidverbetering, een booster geven of je huid optimaal houden dan hebben wij goed nieuws!

Facials

Een facial is de meest bekende behandeling voor het gezicht en maakt je huid stralender, gezonder en jonger. Elke dag wordt je huid blootgesteld aan luchtvervuiling en straling. Hierdoor wordt de huid aangetast en kan ze haar beschermende rol niet meer vervullen. Tijdens onze gezichtsbehandelingen werken we met natuurlijke en biologische producten van Esse Probiotic Skincare. Dit merk uit Zuid Afrika is gericht op het herstellen van het microbioom van je huid. De balans tussen de goede en slechte bacteriën beschermt ons tegen ziekteverwekkers van buitenaf, herstelt je huid barrière, zorgt voor juiste pH waarde, vochtbinders en reguleert het immuunrespons. Dit geeft hoogwaardige huidverbetering!

Ben je op zoek naar anti-aging, detoxing, boost, hydratatie of verheldering van je huid of heb je juist een heel gevoelige huid? Door het aanbod in diversiteit van deze behandeling kunnen wij, afhankelijk van jouw huidconditie en wensen, de juiste keuze maken.

Probiotic Boost ampul; 1 miljard levende probiotica per 1ml, Probiotic Boost geeft zeker verandering in je microbioom, het zorgt voor bescherming, een nieuwe huid die minder snel reageert en een vertraagde huidveroudering. Bij huidveroudering-acne- eczeem, rosacea, periorale dermatitis- iedere huid die niet in balans is.

Intensity ampul; intensieve fijne expressielijntjes en rimpelvermindering, huidveroudering. Is 2u na de behandeling zichtbaar en heeft een 24u effect. Ideaal voor speciale gelegenheden.

Hyaluronic ampul: volgestopt met laag moleculair hyaluronzuur, zorgt voor hydratatie en vult het fijne lijntjes op, vermindert (niet zichtbare) ontstekingen. Bij vroegtijdige veroudering- vochtarme huid- droge huid.

Bright ampul; heb je een pigment probleem dan is de Bright een onderdeel van je behandeling. voorkomt de vorming van overtollig melanine. Of het nu gaat om een ongelijkmatige teint, zonschade of hyperpigmentatie dan is de verhelderende boost ideaal! Kalmeert ontstekingen- reguleert melanocyten en vervoer naar oppervlak- verheldert.

Hydroboost ampul; Ideaal tussen de seizoenen door,  booster voor alle huidtype; hydrateert, voedt, en brengt de huid in balans door probiotica en anti-oxidanten!. Ook bij gestreste huid-gebruikers van roaccutane- gevoelig en geïrriteerde huid- huid die vaak in airco’s komt.

Clarifying ampul; combinatie van ingrediënten die samen werken om de talgproductie te verlagen, ontstekingen te behandelen, roodheid en ontstekingsreacties die gepaard gaan met acne te verminderen. Pro- en prebiotica houden de bacteriën die acne veroorzaken onder controle. Acne- huid gevoelig voor onzuiverheden.

Esse Exculsion Mask

Het Esse Exclusion mask is een setting masker dat een anaërobe omgeving creëert (zuurstofvrij) om de activatie van de probiotica op de huid te bevorderen zodat ze kunnen gaan koloniseren.

Het Esse Exclusion masker helpt bij:

Ontsteking verminderen
Hydratatie
Vertragen zingt van veroudering.

Wil je extra resultaat? Deze behandelingen heel goed te combineren met bindweefselmassage, microdermabrasie en suppletie van bv Skinuals ‘Protect en Fill’.

Hoeveel behandelingen?

Afhankelijk van de wens zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Meestal wordt de behandeling elke week uitgevoerd in een kuur van 3 of 6. Gemiddeld duurt een behandeling 30 tot 45 minuten. Om de behandeling thuis te ondersteunen adviseer ik de bij de behandeling gebruikte producten ook thuis te gebruiken.

* ResurfX-laser, Acnelittekens

Bekijk de vergoeding: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/acnetherapie

CONTACT

TARIEVEN ZOMER TREATMENT/ FACIALS

Esse ampul treatments
Esse ampul +masker € 60,00
kuur van 3 ampul: 10% korting € 162,00
kuur van 6 ampul: 15% korting €306,00
uitbreiden met bindweefselmassage
bindweefselmassage + ampul 30min € 75,00
kuur van 3: 10% korting € 202.50
kuur van 6: 15% korting € 382,50
bindweefselmassage 45 min € 90,00
kuur van 3: 10% korting €243,00
kuur van 6: 15% korting € 459,00
bindweefselmassage + skinuals+ gratis observ € 564,95
kuur van 3: 10% korting € 546,95
kuur van  6: 15% korting € 690,95

OPENINGSTIJDEN

Maandag 08:00 – 20:30
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 16:30
Donderdag 07:30 – 20:30
Vrijdag 08:00 – 17:00

LOCATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Voor het maken van een afspraak of voor informatie kunt u bellen of het onderstaande contactformulier invullen.