Waarom ResurFX™? Fractionele laserbehandeling

De eerste tekenen van veroudering worden optimaal aangepakt. Opvallende resultaten bij het verminderen van fijne lijntjes, het verbeteren van de huidtextuur en de algehele uitstraling van uw huid. Minimale downtime zodat u direct na de behandeling weer verder kunt met uw werkzaamheden.

Behandelindicaties

  • Huidveroudering

  • Rimpels en fijne lijntjes

  • Striae

  • Acne ( littekens)

  • Chirurgische littekens

  • Verkleuringen (automutilatie)

Wat is de ResurFX™?

De Lumenis ResurFX™, de oplossing voor u. De Lumenis ResurFX™, een behandeling met de fractionele laser voor een jonge, gezonde en stralende huid. De unieke fractionele technologie met de ResurFX™ zorgt voor een comfortabele, snelle en effectieve niet-ablatieve behandeling.

Hoe werkt het?

De ontwikkeling van de ResurFX™ door pioniers op het gebied van esthetische geneeskunde en het verkregen vertrouwen door vooraanstaande professionals over de hele wereld hee tot het FDA keurmerk geleid. De ResurFX™ technologie is klinisch gevalideerd om geleidelijk voortschrijdende resultaten te behalen met minimale downtime. De ResurFX™ behandeling wordt door een arts of een huidtherapeut uitgevoerd.

Wat kan ik verwachten?

Wanneer zie ik resultaat?  De Lumenis ResurFX™ stimuleert diepe collageenregeneratie.  Voor zichtbare verbetering in textuur van de huid en vermindering van fijne lijntjes heeft u gemiddeld 3 behandelingen nodig. Al na de eerste behandeling zult u verbetering zien wat betreft grove poriën en oneffenheden. Optimale resultaten worden bereikt na 3 tot 5 behandelingen met een interval van 4 tot 5 weken. Echter het natuurlijk regeneratieproces duurt voort tot wel 6 maanden na de behandeling.

Wat kan ik verwachten na de behandeling?

Onmiddellijk na de behandeling kan er roodheid en zwelling optreden, dit is afhankelijk van de instellingsparameters. De zwelling neemt binnen enkele uren af en de roodheid gedurende de volgende dag of de komende dagen. U kunt uw dagelijkse activiteiten dezelfde dag weer hervatten. Uw behandelaar zal u adviseren om een aantal dagen na de behandeling de zon te vermijden en uw huid te beschermen met een beschermingsfactor SPF50.

Hoe werkt het?

ResurFX™ technologie.

De ResurFX™ fractionele is een state-of-the-art, niet-ablatieve huidvernieuwings technologie. De ResurFX™ fractionele laser stimuleert de productie van nieuw collageen en elastische vezels in de diepere huidlagen. Het stimuleren van de produce van nieuw collageen is de sleutel voor een stralende, jeugdige huid. Met de ResurFX™ technologie bereikt uw behandelaar uitstekende klinische resultaten met maximaal comfort en minimale downtime. De behandeling. Naast de geïntegreerde koeling kan uw behandelaar gebruik maken van een verdovende crème om opmaal comfort te garanderen. Afhankelijk van uw specifieke wensen, zal de behandeling 15 tot 30 minuten duren. Tijdens de laserbehandeling kunt u een warm prikkelend gevoel ervaren zonder dat het oncomfortabel aanvoelt.

Honderden microbeams (Ø 0,12mm) stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen en elastische vezels in de diepere huidlagen.

De geavanceerde scanner met geïntegreerde koeling scant nauwkeurig de microbeams en zorgt voor maximaal comfort.

CONTACT

TARIEVEN RESURFX

Acnelittekens

Gedeelte gelaat €175
Groot gedeelte gelaat €250
Hele gelaat €325

Striae

Enkele striemen €125
Middelgroot gebied €175
Groot gebied €250
Extra groot gebied €325

Littekens

Tot 10cm €125
Tot 25cm €175

Huidverjonging

Enkele rimpels €125
Voorhoofd €175
Rond de ogen €175
Rond de mond €175
Wangen €200
Hals €200
Rond de mond en wangen €250
Decollete €250
Gelaat €325
Gelaat en hals €375

OPENINGSTIJDEN

Maandag 08:00 – 20:30
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 16:30
Donderdag 07:30 – 20:30
Vrijdag 08:00 – 17:00

LOCATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Voor het maken van een afspraak of voor informatie kunt u bellen of het onderstaande contactformulier invullen.