Cryopen

Cryotherapie is het bevriezen van ongewenst weefsel met vloeibaar stikstof. Met de Cryopen kan dit tot op de millimeter nauwkeurig. Het weefsel sterft af en wordt vervangen door gezond weefsel.

Met de CryoPen kunt u heel gemakkelijk, snel en doeltreffend fibromen, wratten, ouderdomsvlekken en alle verdere goedaardige huidletsels verwijderen.

Wat kan de huidtherapeut voor u doen?

De huidtherapeut zal het behandelgebied doorgaans 2 keer bevriezen met de Cryopen om alle cellen goed te kunnen behandelen. De behandeling duurt niet langer dan een paar seconden. U kunt een stekend gevoel ervaren. Het is belangrijk dat u tijdens de behandeling de pijn aangeeft. Dit is tevens van belang om de dieptewerking te bepalen.

Na de behandeling wordt de huid rood en enkele dagen later donkerrood tot zwart en komt er een korst. De korstjes moeten er vanzelf afvallen, dit duurt ongeveer 2 weken. Daarna is de huid extra gevoelig voor zonlicht. Krab niet aan de korstjes om littekens en pigmentverschuiving te voorkomen. De huid is extra gevoelig voor zonlicht, daarom is het belangrijk de huid te beschermen met zonnebrandcrème.

CONTACT

TARIEVEN CRYOTHERAPIE

Losse behandeling

30 minuten

€ 65,00
i.c.m. andere

behandelingen

 € 35,00

OPENINGSTIJDEN

Maandag 08:00 – 20:30
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 16:30
Donderdag 07:30 – 20:30
Vrijdag 08:00 – 17:00

LOCATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Voor het maken van een afspraak of voor informatie kunt u bellen of het onderstaande contactformulier invullen.