Aanzienlijke vetreductie door middel van cryolipolyse.

Stoort u zich aan lichaamsvet dat u met sporten of diëten niet weg krijgt? Dan biedt cryolipolyse, ook wel vet bevriezing genoemd, de oplossing! Tijdens deze behandeling worden vetcellen bevroren en op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

Resultaat

De behandeling zorgt ervoor dat plaatselijk vetophopingen definitief verdwijnen. Het is absoluut geen methode om af te vallen, maar het creëert een plaatselijk, slankere vorm van het lichaam. Het doel is om zonder operatie of hersteltijd díe paar centimeter ‘ergernis’ te verwijderen. Het resultaat is na enkele weken al zichtbaar.

Cryolipolyse

Voordelen van cryolipolyse

Cryolipolyse werkt heel gericht: bepaalde probleemzones (die u met sporten misschien niet kunt verminderen) worden behandeld, zonder dat andere weefsels beschadigd worden. Afhankelijk van de probleemzone zijn er slechts 1 tot 3 behandelingen nodig waarmee op een veilige en makkelijke manier plaatselijk vet kan worden gereduceerd.

Waarom de Clatuu?

De Clatuu, het nieuwste en krachtigste apparaat voor vetbevriezing maakt in tegenstelling tot soortgelijke apparatuur, gebruik van een vacuümsysteem. Hierdoor wordt de huid en de onderliggende vetcellen de behandelkop in gezogen waardoor vetcellen dusdanig worden afgekoeld en langzaam afsterven.

Pijnlijk?

Tijdens de behandeling kan het voelen alsof er hard aan de huid wordt getrokken of dat er hard in geknepen wordt. De behandeling duurt 40 minuten en de meeste mensen vinden het überhaupt niet vervelend.

Ben ik geschikt voor deze behandeling?

U heeft een gezonde leefstijl en ondanks dat u sport krijgt u toch die hardnekkige vetrolletjes niet weg? Lovehandels, het kwabje boven de broekriem, dijen of uitstulpingen die rondom de bh-band ontstaan, kunnen met dit geavanceerde apparaat behandeld worden.

Bron: Laservision Instruments B.V.

CONTACT

TARIEVEN CRYOLIPOLYSE BEHANDELINGEN

1 zone € 275,00
45 minuten
2 zones € 300,00
45 minuten

OPENINGSTIJDEN

Maandag 08:00 – 20:30
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 16:30
Donderdag 07:30 – 20:30
Vrijdag 08:00 – 17:00

LOCATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Voor het maken van een afspraak of voor informatie kunt u bellen of het onderstaande contactformulier invullen.