Hoe werkt het laseren van beenvaatjes?

Besenreiser (takkenbosvenen) zijn de allerkleinste spataderen. De naam besenreiser komt uit het Duits, een besenreiser is een bezem van berkentakken, de kleine vertakte besenreiser kunnen daar op lijken. Beenvaatjes zijn kleine verwijde bloedvaten die voorkomen op de benen en voeten. Beenvaatjes hebben een rode, paarse of blauwe kleur en zitten soms in kluwen bij elkaar. Beenvaatjes ontstaan doordat de vaatwand verslapt waardoor het bloed blijft stilstaan. Deze vaatjes hebben geen functie meer en oppervlakkig verwijde vaatjes kunnen doorgaans zonder problemen verwijderd worden.

Naast cosmetisch storend kunnen ook klachten van vermoeidheid, rusteloze benen, jeuk en vochtophoping voorkomen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Afhankelijk van de ernst van beenvaatjes zijn er 3-5 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. De hersteltijd is ongeveer 8 weken en een vervolgbehandeling zal dan pas na 8 weken plaatsvinden. Jaarlijks een onderhoudsbehandeling is mogelijk. Tijdens het intake gesprek zal een persoonlijk behandelplan worden opgesteld.

Kunnen alle beenvaatjes worden behandeld?

Niet alle beenvaatjes kunnen worden behandeld middels laser maar een afname van 70% is te verwachten. Het voorkomen van nieuwe beenvaatjes in de toekomst is door deze behandeling niet te voorkomen.

CONTACT

TARIEVEN  LASERBEHANDELING BEENVAATJES

klein gebied € 125,00
middelgroot € 175,00
groot € 230,00

OPENINGSTIJDEN

Maandag 08:00 – 20:30
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 16:30
Donderdag 07:30 – 20:30
Vrijdag 08:00 – 17:00

LOCATIE

MAAK EEN AFSPRAAK

Voor het maken van een afspraak of voor informatie kunt u bellen of het onderstaande contactformulier invullen.