Intake

Stap voor stap naar een betere huid

Ongeacht uw specifieke huidprobleem bestaat de aanpak van de huidtherapeut uit een aantal stappen waarbij u nauw wordt betrokken.

Onderzoek

U begint met een persoonlijk gesprek waarin uw klachten en verwachtingen naar voren komen. Samen met de gegevens van de verwijzende arts vormt uw informatie de basis voor het onderzoek van de huidtherapeut. Huidtherapie Amersfoort is ook toegankelijk zonder verwijzing. Neemt u een geldig ID mee naar het intake gesprek.

Behandelplan

De huidtherapeut maakt in nauw overleg met u een behandelplan. De resultaten van het onderzoek zijn daarbij richtinggevend. Soms is het ook nodig de verwijzende arts te betrekken.

Behandelingen

Na de vaststelling van het behandelplan volgen de behandelingen. De huidtherapeut beschikt over verschillende technieken en vaardigheden voor onder meer:

  • Acnetherapie
  • Camouflage
  • Littekenbehandeling
  • Oedeemtherapie

Aanvullende adviezen

Tijdens en na de behandelingen geeft de huidtherapeut adviezen. Ze zijn bedoeld ter ondersteuning van de behandeling of ter voorkoming van herhaling van de klacht.

Evaluatie

Voor een succesvolle behandeling is uw motivatie onmisbaar.

Gedurende de gehele behandelperiode kijkt u samen met de huidtherapeut naar de resultaten om vast te stellen of de behandelingen het beoogde doel hebben.

Kosten

Het tarief voor het intake gesprek kost € 35,00. Indien u besluit door ons behandeld te worden, is het intake gratis.